Προς τους

Διευθύνοντες Συμβούλους ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ

Κύριοι,

Οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) και οι εκτιμήσεις των ειδικών «προειδοποιούν» για ένα έντονο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει ολόκληρη τη χώρα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Όπως γνωρίζετε κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων δημιουργούνται προβλήματα  – και μερικές φορές πολύ σοβαρά – σε βασικές υποδομές όπως αυτές του ηλεκτρικού συστήματος της χώρα μας (Καταιγίδα «Ιανός», καταστροφές 2019 στη Χαλκιδική κ.α).

Για το λόγο αυτό ελπίζουμε πως έχετε κάνει τον απαιτούμενο σχεδιασμό και θα θέσετε σε αυξημένη ετοιμότητα τις μονάδες και τα συνεργεία που απαιτούνται ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα και κατ΄επέκταση η ταλαιπωρία των καταναλωτών. Βέβαια γνωρίζετε ότι η ταχύτητα αντιμετώπισης των βλαβών συναρτάται με τις δυνατότητες επάνδρωσης μονάδων και συνεργείων που σήμερα υπολείπονται των πραγματικών αναγκών και των κανόνων ασφαλείας γεγονός που πρέπει να αντιμετωπίσουν άμεσα , με τις απαραίτητες προσλήψεις,  οι διοικήσεις των ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ !

Ελπίζουμε ακόμη πως θα μεριμνήσετε ώστε οι συνάδελφοι, όλων των ειδικοτήτων που εμπλέκονται, να έχουν πρόσβαση στον απαιτούμενο εξοπλισμό.

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ και στον ΑΔΜΗΕ έχουν αποδείξει ότι εργάζονται με ευθύνη και επαγγελματισμό βασιζόμενοι στην κατάρτισή τους και στη μεγάλη εμπειρία τους.

Τέλος, είναι αναγκαίο και πιστεύουμε ότι θα επιστήσετε την προσοχή σε όλους τους εργαζόμενους για την πιστή τήρηση των μέτρων ασφαλείας αλλά και αυτό που δεν πρέπει να ξεχνά κανείς εργαζόμενος:

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ!!!

Με τιμή

Πρόεδρος Γ.Γραμματέας

Γ.Αδαμίδης Α.Καρράς

(Ανοικτή επιστολή της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στους ΔΝΣ ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ)

Μοίρασε το ...

Στείλε το να το δουν και οι φίλοι σου

Μετάβαση στο περιεχόμενο