Η προετοιμασία της Ομοσπονδίας για τη διαπραγμάτευση της νέας ΕΣΣΕ απασχόλησε κατά το μεγαλύτερο μέρος τη συνεδρίαση (2/11/2020) του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Ειδικότερα, έγινε συζήτηση για την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση των ομάδων εργασίας που θα επεξεργαστούν τις θέσεις της Ομοσπονδίας σε άμεση σχέση και συνεργασία με τα Σωματεία-Μέλη της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

Στο πλαίσιο αυτό έγιναν τοποθετήσεις για τα κύρια ζητήματα που θα απασχολήσουν τη διαβούλευση με τη διοίκηση της ΔΕΗ , (αναπροσαρμογή βασικού μισθού, μισθολογικά κλιμάκια) αλλά και θέματα όπως η τηλεργασία κα. Ακόμη, το προεδρείο του Δ.Σ. ενημέρωσε το σώμα για την ανανέωση (όπως προβλεπόταν) για έναν χρόνο της πρόσθετης ασφάλισης του προσωπικού στον Όμιλο ΔΕΗ ΑΕ προκειμένου να υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος για την προετοιμασία και την κατάρτιση της νέας σύμβασης .

Επιδίωξη της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ είναι η ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης και η υπογραφή των Επιχειρησιακών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας (ΕΣΣΕ) με τις εταιρίες του Ομίλου ΔΕΗ και τον ΑΔΜΗΕ να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους (31/12/2020).  

(Από το Δελτίο Τύπου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ)

Μοίρασε το ...

Στείλε το να το δουν και οι φίλοι σου

Μετάβαση στο περιεχόμενο