Με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιο για θέματα Ενεργειακής Ένωσης Maros Sefcovic ,που βρίσκεται στη χώρα μας , συναντήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης , και συζήτησαν την ενεργειακή πολιτική της χώρας και την πορεία της Ελλάδας στο πλαίσιο της Κοινής Ενεργειακής Πολιτικής της Ε.Ε. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ο κ.Μητσοτάκης μιλώντας στο Ηράκλειο της Κρήτης στο πλαίσιο του προσυνεδριου της ΝΔ διατύπωσε τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα ενεργειακά θέματα λέγοντας μεταξύ άλλων :

“Θα ασχοληθούμε σοβαρά με το ζήτημα της ενέργειας και της μείωσης του κόστους ενέργειας που αποτελεί τροχοπέδη και ανασταλτικό παράγοντα για πολλές βιομηχανικές επιχειρήσεις. Θα απελευθερώσουμε την αγορά ενέργειας σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές επιταγές. Θα επιτρέψουμε την είσοδο στρατηγικού επενδυτή στον ΑΔΜΗΕ ώστε να ολοκληρωθούν οι μεγάλες επενδύσεις υποδομών, να ενωθεί επιτέλους ενεργειακά η Κρήτη με την υπόλοιπη Ελλάδα, ώστε να μπορεί να γίνει μια ατμομηχανή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Ο ανταγωνισμός από μόνος του είναι αυτός ο οποίος θα μπορέσει να διευκολύνει τις επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση σε φτηνότερη ενέργεια.”

 

Μοίρασε το ...

Στείλε το να το δουν και οι φίλοι σου

Μετάβαση στο περιεχόμενο