Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι

Το σωματείο μας λειτουργεί ως πρωτοβάθμιο επαγγελματικό σωματείο των εργαζομένων της εταιρίας ΑΔΜΗΕ Α.Ε. με σκοπό, σύμφωνα με το καταστατικό του, την προστασία και προαγωγή, με κάθε νόμιμο μέσο, των οικονομικών, ασφαλιστικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του-εργαζομένων του ΑΔΜΗΕ.

Το Δ.Σ. του σωματείου μας, με σκοπό την προώθηση της συνεργασίας όλων των εργαζομένων για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων του ΑΔΜΗΕ, με απόφασή του ενέκρινε τη συστράτευση ΟΛΩΝ των εργαζομένων του με μια ΕΝΩΤΙΚΗ και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ συνδικαλιστική εκπροσώπηση  στο επιχειρησιακό  σωματείο μας.

Κατά  τη διενέργεια των αρχαιρεσιών για την εκλογή νέας διοίκησης με ενιαίο ψηφοδέλτιο, σύμφωνα με τους όρους του καταστατικού και οι εκλογές να διενεργηθούν στην έδρα του σωματείου μας, οι δε περιφερειακοί τομείς να ψηφίσουν δι΄ αλληλογραφίας, σύμφωνα με το καταστατικό

Αναμένουμε τη θετική ανταπόκριση όλων των συναδέλφων  και πιστεύουμε ότι με τον τρόπο αυτό θα ισχυροποιήσουμε τον αγώνα μας και θα αναδείξουμε με μεγαλύτερη δυναμική τις θέσεις των εργαζομένων του ΑΔΜΗΕ απέναντι στη λαίλαπα που αναμένεται μετά βεβαιότητας ότι θα πλήξει τα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα στο άμεσο μέλλον.-

 

 

Δεν θα επιτρέψουμε και δεν θα αφήσουμε στα νύχια των αχόρταγων δανειστών , των τοκογλύφων και των κυβερνήσεων να ξεπουλήσουν και να λεηλατήσουν την επιχείρησή μας .

 

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΑΔΜΗΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ.

Μοίρασε το ...

Στείλε το να το δουν και οι φίλοι σου

Μετάβαση στο περιεχόμενο